Çeviri

Sayfalar

Kime Söylüyorum Evladım!

 





===

 

Deneyimsel Tasarım Öğretisi geçmiş deneyimlerle yarını şekillendiren bir gerçeklik ilmidir. Bireylerin problemlerini çözmeleri ve hedeflerine ulaşabilmeleri için ihtiyaç duydukları yöntemleri öğretir.

 

“Kim Kimdir”“İlişkide Ustalık”“Başarı Psikolojisi” programlarıyla mutlu ve başarılı olmak isteyen insanlara stratejiler sunar.

 

===

 

“Milyarlarca insan içinde, “bir” kişinin ne önemi olabilir ki?

 

Bunun cevabını o “bir” kişiye sorun!”

 

Yahya Hamurcu

You May Also Like

19 comments

  1. Sümeyrak15/10/22

    İnsanın kendini en çaresiz hissettiği anlardan biri. Ne yaptıysam olmadı der anne ama gerçekten doğru stratejiyi mi uyguladı. Konuşmak, bağırmak, çok söylemek, azarlamak, cezalandırmak... tüm bu yöntemler işe yaramadığı halde neden insan aynı yöntemi kullanmaya devam edip farklı sonuç alacağını zanneder? Evet o çocuğu toparlamanın bir yolu var. Ama ben bildiğim yöntemlerden vazgeçmeye hazır mıyım?

    YanıtlaSil
  2. Büşra Karataş15/10/22

    Bağırdım olmadı, güzel konuştum olmadı, o zaman döveyim :) olmadı. Bir anne neden bu kadar kaygı duyuyor? Çocuktan daha fazla neden dert ediyor?

    YanıtlaSil
  3. Adsız15/10/22

    Nasıl söz dinler bu çocuk?
    Cevaplar için deneyimsel tasarım öğretisi seminerlerine buyrun 🌿 emeğinize sağlık güzel video olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Adsız16/10/22

    Çocuk yetiştirme İle büyütmeyi karıştırıyoruz 🙈 evet çocuk yetiştirmenin bir yöntemi var ... merak uyandıran bir video olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. Adsız16/10/22

    Emeklerinize sağlık… 🌸

    YanıtlaSil
  6. Herkesin ortak bir problemi duygular yoğun olunca bilinç kapanıyor yetiştirme stratejisinide bilmeyince bu daha da zorlaşıyor RABbim bilinç açıklığı versin İnşALLAH

    YanıtlaSil
  7. Herkesin ortak bir problemi duygular yoğun olunca bilinç kapanıyor yetiştirme stratejisinide bilmeyince bu daha da zorlaşıyor RABbim bilinç açıklığı versin İnşALLAH

    YanıtlaSil
  8. Bocalama,kaosa girme,panik yapma...İnsan yetistirmenin yöntemi var.ögrenmek istiyorsan deneyimsel tasarım öğretisinde:)

    YanıtlaSil
  9. Bir ürün aldığımız da işlevini beğenmediğimizde iade etme hakkımız oluyor ama çocuk öyle değil beğenmedim bu çocuğu iade edelim diyemiyoruz ömür boyu doğrusuyla yanlışıyla bizimle ozaman doğrularını nasıl arttırır, nasıl daha iyi bir çocuk yetiştiririm...
    Sizinde zihninizi bu tarz sorular meşgul ediyorsa cevabı deneyimsel öğreti seminerlerinde.. Aslında hayatta sorularınızın cevapları zannettiğinizdende yakında..

    YanıtlaSil
  10. Adsız16/10/22

    Bir çaresi olmamalı. Keşke bilinse. Her sorunun çözümü var. Dtö gerçekten hepimiz anlaşılmak istiyoruz. Ama nasıl?👍

    YanıtlaSil
  11. Ayşe Temelci17/10/22

    Çocuk yetiştirmenin ve büyütmenin “farkını”gördüğümüz duyduğumuz bir eğitim Kim Kimdir. İyi ki 🤲🫀

    Emeklerinize sağlık olsun ne güzel bir video 🫧

    YanıtlaSil
  12. Adsız19/10/22

    Gerçek problemi deşifre etmek için susmak, durmak lazım ve algılamak… çünkü problem varsa cevabı da var demektir. Çözümden önce problemi doğru tespit etmek önemli.

    YanıtlaSil
  13. Adsız19/10/22

    Herkesin genel sorununa parmak basmışsınız. Bu donemde tüm çocuklar nerdeyse aynen bu durumda maalesef

    YanıtlaSil
  14. Adsız19/10/22

    Zannediyoruz ki söyleye söyleye anlatacağız. İletişimde yöntemi değiştirmeden olmuyor. Doğru yöntem hangisi? İletişimde ustalık seminerleriyle öğrendim. Elindeki yöntemin gerçek olduğunu bilince güven geliyor tavrımıza.

    YanıtlaSil
  15. Tomris20/10/22

    Hayatlarımıza çok güzel yön vermemize sorunlarımızı çözme yöntemleri iletişim ve ilişkilerimizde nasıl davranmalıyiz . Eğitim programını bize kolayca çözümler gösterdi .Eğitim programlarını verenlere bu imkanı bize sunanlara Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  16. Adsız26/10/22

    Ne tanıdık cümleler, ne tanıdık kızmalar… Ama gerçeğini bilince de yönetilebilir problemler. Problem kimin ise onun canı yanıyor. Oysa ben çocuğum iyi olsun diye bu kadar çileden çıkmış oldum .
    Emeğinize sağlık bu kadar göz önündeki problemin çözümü de göz önünde imiş. Teşekkürler Deneyimsel Tasarım Öğretisi:)

    YanıtlaSil
  17. Adsız6/11/22

    Elinize sağlık :) şu dönemde her anne babaya gerekli bilgiler

    YanıtlaSil
  18. Öznur12/11/22

    Çocuklarımızın günümüzdeki bu halinin onların Z kuşağı olmasından değil de bizim onları doğru yetiştiremediğimizden, fazla imkana boğmamızdan kaynakladığını insan kabullenmek istemiyor. Bozuk onlar onlar değil de onları bozan bizler olabilir miyiz acaba?

    YanıtlaSil
  19. Adsız8/11/23

    Emeğinize sağlık

    YanıtlaSil